Innovatiekracht

Wij vinden het belangrijk als bedrijf om ons productassortiment up-to-date te houden om steeds de beste service te geven aan onze klanten en leveranciers. Daarom streven wij ernaar om met onze producten te blijven innoveren, en dit doen wij allemaal zelf. Onze productgamma is daardoor altijd net dat tikkeltje meer op vlak van betere technische eigenschappen en mooiere afwerkingen.

Snelheid en efficiëntie

Door het drukke werkleven denken mensen pas aan hun noden wanneer ze zich stellen. Bijvoorbeeld zonwering bij de eerste zonnestralen, vliegenramen wanneer de eerste ramen opengezet worden… De bouwsector is echter bekend om zijn lange wachttijden wat betreft levering. Dit is niet het geval bij Eosol. Wij zijn pionier op gebied van snelheid en efficiëntie, omdat wij ook tijdens het drukke seizoen klanten zeer vlot en snel helpen. Zo heb je als klant veel sneller en langer plezier van uw investering.

Sterk team

De kwaliteit van het bedrijf wordt bepaald door haar medewerkers. Als gevestigde waarde trekken we graag ambitieuze en enthousiaste vakmensen aan, die elk hun eigen taken en verantwoordelijkheden hebben. Zelfstandig werken, flexibiliteit en een goede ingesteldheid zijn voor ons een must. Daarnaast worden de infrastructuur, organisatie en communicatie binnen het bedrijf continu verbeterd, waardoor het team veel slagkracht heeft om je orders perfect en snel af te kunnen handelen. Als team zorgen we er samen voor om Eosol naar een hoger niveau te tillen!

Under Construction
TOP