fbpx

Uw groothandel voor vliegenramen

Bent u opzoek naar een verdeler voor vliegenramen, schuiframen of vliegendeuren over heel Belgie?
Dan bent u bij het juiste adres. Wij bezorgen het perfecte vliegenraam voor uw klant op maat.

eosol vliegenraam productie groothandel

Super transparant Ftalaat-vrij Gaas

Wij werken uitzonderlijk met Ftalaat vrij-gaas: Wat is dit? Ftalaten zijn chemische stoffen die de industrie toevoegt aan plastic, voornamelijk PVC, om dat zacht, buigzaam en tegelijk stevig te maken.

Bij de combinatie van zon en wind komen er kleine plastic deeltjes vrij die in uw woning terecht kunnen komen. Dit schadelijke effect vermijden we door ftalaatvrij gaas te gebruiken, waardoor we uw gezondheid nog meer vooropstellen

Waarom zou ik voor Eosol voor vliegenramen kiezen?

Onze groothandel is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte vliegenramen, schuiframen en vliegendeuren om aan uw specifieke eisen te voldoen. We garanderen kwaliteit en op maat gemaakte oplossingen voor elke klant.

Hoe bestel ik een op maat gemaakt vliegenraam bij Eosol?

Het bestellen van een op maat gemaakt vliegenraam is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op met uw vereisten, en ons team zal u helpen bij het kiezen van het juiste product dat is afgestemd op de behoeften van uw klant.

Welke materialen worden gebruikt in uw vliegenramen?

Onze vliegenramen worden gemaakt met hoogwaardig aluminium, waardoor duurzaamheid en een lange levensduur worden gegarandeerd. We bieden verschillende opties aan om aan verschillende voorkeuren en budgetten te voldoen zie hieronder.

Visio 20 Vliegenraam

Voor ramen

De meest onzichtbare vliegenramen

Starck 45 Slim Vliegendeur

Voor Deuren

De meest esthetische vliegendeuren

Linus 75 Xl Selfclose

Voor Schuifdeuren

De meest onzichtbare schuifvliegenramen